MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 05. 2017.

Hologramska baka u Etnološkom centru

Pozdrav posjetiteljima Etnološkog centraPozdrav posjetiteljima Etnološkog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 18. V. 2017. godine, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine, nakon otvaranja Izložbe jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom (vidjeti ovdje) i predstavljanja aplikacije "Walk & Bike Beli Manastir" (vidjeti ovdje), promoviran je i projekt "Hologramska baka u Etnološkom centru baranjske baštine".

Tu baku je prošle godine, na poziv Turističke zajednice, volonterski odradilo Gradsko kazalište Beli Manastiru: utjelovili su je likom i glasom glumica Jelena Momčilović, te kao šminker član GKBM Cvetin Aničić, kazališni režiser iz Šida.

Projekt "Hologramska baka u Etnološkom centru baranjske baštine", ukupne vrijednosti 234.375 kuna, provodili su BARA i TZ Baranje od 20. VII. do 15. XII. 2016. godine. Hrvatska turistička zajednica financirala je taj projekt sa 117.000 kuna, a Grad Beli Manastir preostalim iznosom.

Projektom je Etnološki centar baranjske baštine nabavio i instalirao hologramsku kutiju, koja je programirana na taj način da hologramska baka pozdravlja posjetitelje Centra. Time je na području TZ Baranje inovativnom ponudom obogaćena postojeća turistička ponuda.

Pročitano 815 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok