MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 05. 2017.

Zahvalnice "Oazi" i "Oazinim" aktivisticama

LAG-ove zahvalniceLAG-ove zahvalniceU četvrtak, 18. V. 2017. godine, s početkom u 10 sati, u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine otvorena je Izložba jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom u sklopu građanske akcije "Zajedno do ljepše i bogatije ljetne pozornice", koja je, u organizaciji LAG-a Baranja, provedena u okviru Poziva "Naš doprinos zajednici" osječke Zaklade Slagalica.

Tom prilikom LAG je dodijelio zahvalnice organizacijama (udrugama i institucijama) koje su učestvovale u toj građanskoj akciji, kao i zaslužnim članovima i članicama tih organizacija. Zahvalnice su dobile i Mirovna grupa Oaza te "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i aktivistice Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević i Dragana Nikolić, koje su učestvovale na pripremnim sastancima i / ili radionicama.

Ana je bila na oba pripremna sastanka i na prvoj, trećoj, četvrtoj i petoj radionici, Vesna na oba sastanka i na prve dvije radionice, Jelena na prve dvije radionici, na kojima je pomagala prijedlozima o šivanju i krojenju, dok je Dragana bila zadužena za fotografiranje prve radionice, koju je organizirala "Oaza" u zajedničkom prostoru Društvenog centra.

Na "Oazinoj" i na LAG-ovoj web-stranici objavljeni su članci o prvom sastanku i o svih pet radionica. Članke o sastanku i prve dvije radionice napisala je Vesna Nedić, a o trećoj, četvrtoj i petoj radionici Ana Jeličić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok