MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 03. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Razgovori o zdravlju, vremenu, djeci...Razgovori o zdravlju, vremenu, djeci...U četvrtak, 23. III. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice i volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale aktivistica Jelena Opačić-Matijević te volonterke Mirjana Banjanac, Donka Dvornić i Margita (Greta) Relić.

Projekt "Volontiraj i ti" financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a "Oaza" ga provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Gimnazijom Beli Manastir.

Dom 'Baranjsko sunce'Dom 'Baranjsko sunce'Mirjana i VioletaMirjana i VioletaMeđu domskim štićenicima, koji su u dnevnom boravku čekali "Oazinu" ekipu, povećao se broj momaka i bakica. Članice Oazine" ekipe rasporedile su se među njih pa su sa svakim malo popričale o zdravlju, vremenu, djeci..., tako da je predviđenih sat vremena druženja brzo prošlo. Domska štićenica Violeta, sad već stara "Oazina" prijateljica, jedva je dočekala svoju prijateljicu Mirjanu. Njih dvije posvetile su se igranju društvene igre "čovječe, ne ljuti se".

"Oazine" volonterke, inače, skupljaju se pred Domom i čekaju jedna drugu da bi sve zajedno ušle unutra. Međutim, nekoliko bakica koje su sjedile vani na suncu požurivale su ih da uđu jer ih domski štićenici s nestrpljenjem čekaju, nije važno što još nema 10 sati. Tada vam srce zaigra, vidite da vas rado dočekuju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok