MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 04. 2017.

"Oazine" dječje radionice (III/2017)

Veliki zec od reciklažnog tekstilaVeliki zec od reciklažnog tekstilaU trećem mjesecu 2017. godine održano je pet "Oazinih" dječjih kreativnih radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionice su održavane u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati. Prve tri vodila je Stela Fabijan, a četvrtu i petu Sanela Stanojević.

Na radionicama su se djeca upoznavala s raznim kreativnim tehnikama. Bojala su temperama figurice od stiropora, radila su naljepnice za prozore, pravila zečiće te ukrasne uskršnje vjenčiće. Na jednoj od radionica ukrašavala su bojama za tekstil velikog zeca, napravljenog u "Oazinom" šnajderaju od reciklažnog tekstila.

Pročitano 605 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok