MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 03. 2017.

"Oazina" dječja kreativna radionica (III-5/2017)

Uskršnji vjenčići od reciklažnog materijalaUskršnji vjenčići od reciklažnog materijala(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 31. III. 2017. godine, održana je "Oazina" dječja kreativna radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je sudjelovalo devetero korisnika, a vodile su je projektna asistentica Sanela Stanojević i volonterka Dragana Nikolić.

Radionica je nastavak prethodne radionice, a obje su se u znaku nadolazećeg blagdana – Uskrsa. Djeca su izrađivala vjenčiće od reciklažnog materijala (od stare odjeće i starih novina) s uskršnjim motivima. To su izrađivali tako da su stare novine savijali u obliku vjenčića, koje su oblagali tekstilnim materijalom i nakon toga, po želji, dodavali ukrase koje su sami izradili: zečiće i obojana jaja.

Na iznenađenje voditeljica, dječaci su pokazali veći interes te se više posvetili detaljima od djevojčica, iako su i djevojčice bile kreativne. Na kraju se radionica pretvorila u pravo malo natjecanje u duhovitom tonu i s dokazivanjem tko će bolje izraditi uskršnje vjenčiće.

Pročitano 900 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok