MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 03. 2017.

"Oazina" dječja kreativna radionica (III-4/2017)

Tema radionice: UskrsTema radionice: UskrsU petak, 24. III. 2017. godine, održana je "Oazina" dječja kreativna radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je sudjelovalo petero korisnika, a vodila ju je projektna asistentica Sanela Stanojević. Radionice se, inače, održavaju u Društvenom centru svakog petka od 18 do 20 sati.

Tema radionice bila je u znaku nadolazećeg blagdana – Uskrsa. Stoga su tom prigodom djeca izrađivala nešto drukčije "zečiće". Na drvenim štipaljkama lijepili su uši i repić, koje su prethodno izrezivali od kolaž-papira, a zatim su sve to ušarenili temperama.

Uskrsni 'zečići' u obliku štipaljkiUskrsni 'zečići' u obliku štipaljkiRadionica je protekla u zanimljivom tonu. Tijekom rada djeca su dijelila svoja iskustva kako se kod svojih kuća pripremaju za Uskrs i na koje sve načine bojaju jaja te prave gnijezda kako bi dobili što više poklona.

Izrađeni "zečići" posebno su ih obradovali. Kako su to zapravo štipaljke, odmah su ih stavljali na svoje majice i torbe kako bi se mogli pohvalili svojim prijateljima u školi s onim što su sami napravili svojim kreativnim rukicama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok