MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 04. 2017.

"Oazina" dječja kreativna radionica (IV-4/2017)

Uskršnji paketići za male korisnikeUskršnji paketići za male korisnike

U četvrtak, 13. IV. 2017. godine, od 17 do 19 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je "Oazina" dječja kreativna radionica u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je sudjelovalo sedam malih korisnika, a vodila ju je Stela Fabijan.

Na radionici su se pravila velika uskršnja jaja od balona i starog tekstila, koja su se ukrašavala sjajnim trakicama. Za kraj radionice ostavljena je podjela uskršnjih paketića, što je i uslijedilo nakon malog čašćenja keksom i sokićem. Naknadno će biti uručeni paketići onim malih korisnicima koji iz opravdanih razloga nisu mogli biti na radionici, poput tri brata Dibrani, koji su inače redovni korisnici.

Pročitano 1139 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok