MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (djeca; IV-3/2017)

Velika uskršnja jaja od balona zamotanih u reciklažni tekstilVelika uskršnja jaja od balona zamotanih u reciklažni tekstil(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 11. IV. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je likovno-kreativna radionica za djecu i mladež u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Stela Fabijan, a na njoj je bilo šestero korisnika.

Djeci je radionica bila veoma zanimljiva jer se kreativno radilo neuobičajenom tehnikom. Izrađivala su se velika uskršnja jaja od napirenih balona zamotavanih u reciklažni tekstil, koji su pripremile kreativke s likovno-kreativne radionice za žene. Potom su se tako zamotani baloni umakali u ljepilo i oblikovali rukama te na kraju vezali za štrik kako bi se lakše ocijedili i osušili. Tako napravljena jaja poslužit će za preduskrsno ukrašavanje belomanastirskog Trga slobode.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok