MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Beli Manastir, III/2017)

Ukrasna jaja od starog papira i starih 'krpa'Ukrasna jaja od starog papira i starih 'krpa'U trećem mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati, pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Jaja će se u ukrasnim korpicama...Jaja će se u ukrasnim korpicama...... dijeliti Belomanastircima uoči Uskrsa... dijeliti Belomanastircima uoči UskrsaNa radionicama je bilo desetak korisnica, kojima takva druženja mnogo znače. Tema svih radionica bila je ista: od starog napravitinešto novo, zanimljivo i korisno. Tako da se uglavnom radilo sa starim novinskim i reklamnim papirom, kojeg svako kućanstvo ima napretek, i sa starim, odbačenim "krpama", od kojih su se pravila ukrasna jaja, koja će u šarenim korpicama ukrašavati stolove Belomanastiraca, kojima će se ona dijeliti pred nadolazeći Uskrs.

"Oazine" kreativne i vrijedne korisnice tu su inicijativu shvatile ozbiljno, prionule na posao i sa zadovoljstvom napravile i ukrasile tristotinjak jaja, nadajući se da će baš njihov rad nekome izazvati osmijeh i radost.

Pročitano 832 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok