MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (djeca; IV-1/2017)

Izrada ukrasnih jaja od reciklažnog materijalaIzrada ukrasnih jaja od reciklažnog materijala(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7. IV. 2017. godine, od 16 do 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je likovno-kreativna radionica za djecu i mladež u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Stela Fabijan, a na njoj je bilo jedanaestero korisnika, među kojima su bili i članovi mladeži Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir.

Na radionici su se pravila ukrasna jaja od starog novinskog papira, odbačenog tekstila, najlonskih folija i ukrasnih traka. Na taj način povećan je broj poklončića koje će "Oaza" prigodom Uskrsa dijeliti Belomanastircima i stanovnicima prigradskih naselja.

Pročitano 890 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok