MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Beli Manastir)

Stela Stanojević, Donka Dvornić, Rožika Budimir, Mira Ćosić, Ljubica Buha, Sabina RončevićStela Stanojević, Donka Dvornić, Rožika Budimir, Mira Ćosić, Ljubica Buha, Sabina Rončević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 4. IV. 2017. godine, od 18 do 20 sata, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je likovno-kreativna radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo devet "Oazinih" vjernih korisnica, koje su se trudile što bolje iskazati u izradi uskršnjih čestitki od starog papira, reklama i šarenih krpica.

Iz hrpe odbačenog papira i krpa, uz pomoć mašte, vještih ruku, škara i ljepila, nastale su neobične čestitke, koje će se pred uskršnje blagdane dijeliti našim starijim potrebitim sugrađanima. Motivi čestitki su, naravno, bili prikladni prigodi za koju su čestitke rađene. Pogađate: korpe s jajima, zečevi, cvijeće, uz neizostavan natpis Sretan Uskrs!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok