MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Kneževi Vinogradi)

Na ovoj radionici bio je i jedan pravi - zecNa ovoj radionici bio je i jedan pravi - zec(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 10. IV. 2017. godine, od 17 do 18:30 sati, održana je likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Stela Fabijan, a na njoj je bilo šest korisnika. Bilo bi ih i više da mnogi nisu zauzeti pripremama za nadolazeći blagdan.

Radionica je održana u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva "Pravda za sve" sa sjedištem u Karancu, ali je za potrebe ove radionice članica te udruge Zita Vilić ustupila svoj prostor u Kneževim Vinogradima.

Kao i na prethodnim radionicama ovog ciklusa, održanima redom u Petlovcu, Batini, Belom Manastiru, Bolmanu i Dardi, korisnice su od starog papira, odbačenih krpica i najlonske folije pravile šarena jaja te ih ukrašavale raznim trakicama i stavljale u korpice ranije izrađene također od reciklažnog materijala. Na koncu su korpice sa šarenim jajima veoma lijepe izgledale, a dodatno ih je uljepšao i pravi – zec zvan Rudolf.

Pročitano 783 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok