MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 04. 2017.

Trening za trenere u Volonterskom centru Osijek

Trenerice Jelena Kamenko i Mirta KovačevićTrenerice Jelena Kamenko i Mirta Kovačević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 3. IV. 2017. godine, od 10 do 16 sati, u Volonterskom centru Osijek (VCO) održan je trening za trenere koji će voditi jednodnevne edukacije za građane na temu "Biti volonter". Trening je bio namijenjen predstavnicima lokalnih volonterskih centara, a cilj mu je povećati kapacitete tih centara za samostalnu provedbu takvih edukacija.

Dugogodišnje aktivistice Volonterskog centra Osijek Jelena Kamenko i Mirta Kovačević, kroz interaktivan rad, prenijele su na polaznike znanja i vještine potrebne za provedbu takvih edukacija, koje već desetak godina provodi VCO.

Na treningu su sudjelovali predstavnici "Oazinog" volonterskog centra iz Belog Manastira (Vesna Nedić), Lokalnog volonterskog centra "Zvono" iz Belišća, Udruge Oppidum iz Požege, Volonterskog centra Vukovarsko-srijemske županije iz Županje te Lokalnog volonterskog centra Vukovar.

Pročitano 839 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok