MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 03. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Petlovac)

Uskršnje korpe za jajaUskršnje korpe za jajaU petak, 24. III. 2017. godine, od 20:30 do 22:30 sata, u petlovačkoj Udruzi žena "Fijolice" održana je likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Jelena Opačić-Matijević, a na njoj je bilo 10 korisnica.

Radionica je bila posvećena nadolazećem blagdanu – Uskrsu. Pravile su se korpice za jaja od garderobe koja ostaje u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće jer je nitko ne želi preuzeti. Izrada takvih korpica nije zahtjevna. Uz pomoć ljepila, krpa i starih plastičnih čaša korisnice su izradile korpice za sebe i svoje bližnje.Ljepilo + krpe + stare plastične čaše = korpice za jajaLjepilo + krpe + stare plastične čaše = korpice za jaja

Pročitano 1161 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok