MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 01. 2017.

"Korak ka jednakosti" o zdravstvenom predavanju

Emisija "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 5. I. 2017. godine, s početkom u 17 sati, bila je posvećena predavanju na temu "Bolesti i ozljede u starijoj dobi". To predavanje održala je 28. XII. 2016. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, "Oazina" predsjednica Miroslava Kralj, dr. med., spec. hitne medicine, poslije izvanredne sjednice Skupštine Mirovne grupe Oaza.

Nakon uvodnih informacija o predavanju, predavačici i organizatoru predavanja Mirovnoj grupi Oaza, pušten je snimak u trajanju od desetak minuta završnog izlaganja dr. med. Miroslave Kralj, u kome ona govori o tome kako starije osobe mogu prevenirati nastanak ozljeda te kako treba zvati Hitnu medicinsku pomoć.

U drugom dijelu emisije emitiran je razgovor na istu temu s Dubravkom Simendić, bivšom "Oazinom" zaposlenicom, umirovljenicom od prosinca 2015. godine, koja je bila na predavanju.

Emisija je postavljena na YouTube pa je možete preslušati "klikanjem" na gornju sliku, a predavanje je održano u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok