MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 12. 2016.

Izvanredna sjednica "Oazine" Skupštine

Početak sjednice Skupštine Mirovne grupe OazaPočetak sjednice Skupštine Mirovne grupe Oaza(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 28. XII. 2016. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su Miroslava Kralj, Jelena Opačić-Matijević i Ljubica Buha, a sjednici su prisustvovala 23 od ukupno 30 članova, uz jednu gošću.

Nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda, koji je imao pet točaka, krenulo se s daljim radom. Direktorica "Oaze" Vesna Nedić sve je točke dnevnog reda iscrpno obrazložila i dala ih na raspravu, nakon koje su sve jednoglasno usvojene. Najveće zanimanje prisutni su članovi pokazali za treću točku dnevnog reda, odnosno za prijedlog Financijskog plana za 2017. godinu.

Posljednja točka bila je "Razno", koja je također prošla bez većih komentara. Nakon službenog dijela, koji je završen u 18:30 sati, uslijedile su čestitke i lijepe želje za nadolazeću 2017. godinu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok