MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 01. 2017.

Edukacija učiteljica OŠ Kneževi Vinogradi

Učesnice edukacije u Kneževim VinogradimaUčesnice edukacije u Kneževim Vinogradima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 12. I. 2017. godine, u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, provedena je u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi edukacija učiteljica koje će sa svojim učenicima izvoditi radionice nenasilne komunikacije. Edukaciju i prezentaciju radionica vodila je "Oazina" vanjska stručna suradnica Sofija Petrović, učitelj mentor, zaposlena u Područnoj školi Karanac.

Edukaciju je prošlo šest učiteljica OŠ Kneževi Vinogradi i područnih škola Grabovac i Karanac koje rade u odjelima od prvog do četvrtog razreda (Julijana Balint, Kristina Čičak, Tamara Đapić, Ildiko Farkaš, Mihaela Kikić, Dunja Kufner) te učiteljica Monika Samardžić, koja predaje engleski jezik u nižim razredima iste škole, pedagoginja škole Andrea Poljarević, kao i predstavnice "Oaze": voditeljica projekta Vesna Nedić i asistentica na projektu Ana Jeličić. Učiteljica Marija Banović izostala je s edukacije iz zdravstvenih razloga pa je za nju dogovorena individualna prezentacija radionica, pošto će ih i ona raditi sa svojim učenicima.

Na edukaciji su učiteljice upoznate s načinom radioničkog rada te su im prezentirane predložene radionice koje će raditi s učenicima. A odradit će četiri radionice, po jednu mjesečno, u veljači, ožujku, travnju i svibnju ove godine. Na kraju edukacije učiteljice su preuzele priručnike za rad u radionicama i sav potreban materijal za izvođenje radionica. Ugodno druženje nastavljeno je na zasluženom ručku u Vardarcu, kojemu se pridružio i ravnatelj škole Ivica Prgomet.

Pročitano 1949 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok