MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 12. 2015.

Donacija gradskih vijećnika za besplatne tople obroke

Vesna Nedić i Marko BogatićVesna Nedić i Marko BogatićKao i pretprošle i prošle godine (o čemu se može pročitati ovdje i ovdje), a zahvaljujući predsjednici Gradskog vijeća Jadranki Sabljak, na 24. sjednici Gradskog vijeća, održanoj 17. XII. 2015. godine, "Oazina" "škrabica" opet je "kružila" među gradskim vijećnicima, koji su u nju ubacili 750 kuna.

U ponedjeljak, 21. XII. 2015. godine, u Gradskoj upravi, "škrabicu" s tim iznosom uručio je zamjenik gradonačelnika Marko Bogatić "Oazinoj" projekt-koordinatorici Vesni Nedić. Novac je uplaćen na "Oazin" žiro-račun kao donacija građana i bit će upotrijebljen za financiranje dostave besplatnih toplih obroka za (trenutno) 35 ugroženih Belomanastiraca.

Time će "Oazini" stari, nemoćni i siromašni korisnici osjetiti da i u vremenu općeg darivanja netko misli i na njih.

U ime svojih korisnika Mirovna grupa Oaza
zahvaljuje
gradskim vijećnicima na donaciji.

Pročitano 996 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok