MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 12. 2016.

Edukacija o volonterizmu za gimnazijalce

Edukacija se odvijala u Gimnaziji ...Edukacija se odvijala u Gimnaziji ...U utorak i srijedu, 20-21. XII. 2016. godine, održana je edukacija "Biti volonter" za učenike Gimnazije Beli Manastir. Prvog dana edukacija se odvijala u zajedničkom prostoru Društvenog centra, a drugoga u Gimnaziji. Edukacija je provedena u sklopu "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i koji se provodi u partnerstvu s Gimnazijom Beli Manastir i Gradom Belim Manastirom.

... i u Društvenom centru... i u Društvenom centruEdukaciju je držala trenerica Martina Hećimović iz Osijeka, a prisustvovalo joj je sedam od deset prijavljenih učenika: Marija Blažević, Sara Bonet, Mihajlo Ćuk, Antonia Kos, Mia Kotromanović, Valentina Markan i Sara Sitarić. Preostali učenici nisu došli zbog bolesti i nagomilanih školskih obaveza na kraju polugodišta.

Trenerica Martina HećimovićTrenerica Martina HećimovićNa toj edukaciji učenici su dobili osnovna znanja o volontiranju i volonterstvu te su upoznati sa Zakonom o volonterstvu, osnovnim dokumentom koji određuje važna pravila vezana uz volontiranje. Edukacija "Biti volonter" uvod je u novu edukaciju pod nazivom "Menadžment volontera", koju će učenici proći u veljači 2017. godine i – nadamo se – uspješno je svladati te je kasnije primjenjivati u svom daljem volonterskom radu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok