MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 12. 2016.

Tiskovna konferencija Centra za mir

Natalija Havelka (desno u sredini)Natalija Havelka (desno u sredini)U srijedu, 22. XII. 2016. godine, s početkom u 10 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra i u suradnji s Mirovnom grupom Oaza, održana je tiskovna konferencija osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava povodom završetka dvogodišnjeg projekta "Civilno društvo za odgovorno upravljanje".

Projekt je financiran sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2011 "Jačanje potpore organizacijama civilnog društva zapovećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj", a konferenciju je držala diplomirana pravnica Natalija Havelka, koordinatorica za Osječko-baranjsku županiju.

Projekt je provodioCentar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, kao nositelj projekta, u partnerstvu s "Informativno pravnim centrom" iz Slavonskog Broda, Srpskim demokratskim forumom te nizozemskim partnerima Haškom akademijom za lokalnu upravu (The Hague Academy for local governance) i PAX-om iz Utrechta. Projekt se provodio na području Republike Hrvatske u šest gradova u Osječko-baranjskoj, Brodsko-posavskoj i Požeško-slavonskoj županiji: Osijek, Beli Manastir, Slavonski Brod, Nova Gradiška, Pakrac i Lipik, a korisnici su bile lokalne organizacije civilnog društva osnovane radi promicanja, ostvarivanja i zaštite prava i interesa ranjivih skupina i predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija u čijoj je nadležnosti provođenje politika vezanih uz te ranjive skupine.

(O projektu opširnije ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok