MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 10. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IX/2016)

Unikatni privjesci od kamena i žiceUnikatni privjesci od kamena i žice(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

Kao i proteklih mjeseci, i u mjesecu rujnu 2016. godine nastavljeno je održavanje likovno-kreativnih radionica za žene utorkom od 18 do 20 sati s voditeljicom Anom Jeličić, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", koji je namijenjen korisnicama starije životne dobi i financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

Radionice su dobro prihvaćene u belomanastirskoj sredini i solidno posjećene, a "Oazine" korisnice s nestrpljenjem iščekuju svaki sljedeći susret. I to ne samo susret s poznatim i dragim licima, nego i susret s ponekom novom kreativnom tehnikom ili pak s ponovljenom starom, već zaboravljenom.

Tako su korisnice proteklog mjeseca izrađivale nakit i oslikavale staklo, koje se potom našlo na sajamskim štandovima kojih u ove jesenje dane ne manjka. Izrađivale su i nakit za svoju dušu od žice i kamena koji je donijela voditeljice s mora kao poklon. Iako su u prvi tren ostale začuđene što će s tim poklonom, na kraju su svaka na sebi svojstven način optočile kamen žicom i dobile unikatni privjesak, koji će ih sjećati na druženja i prohujalo toplo ljeto jer eto nam već jeseni i kiša...

Pročitano 751 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok