MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 10. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (IX/2016)

Topli obrok stiže na kućni prag pet puta tjednoTopli obrok stiže na kućni prag pet puta tjednoKao i proteklih mjeseci, i u mjesecu rujnu 2016. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir, a trenutno je njome obuhvaćeno 40 najugroženijih osobas područja Grada Belog Manastira, što ne znači da nema potrebe i za većim brojem, ali nažalost "Oazine" mogućnosti ne dozvoljavaju povećanje.

Lista korisnika formirana je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, s čijim djelatnicima "Oaza" ima vrlo dobre odnose. Isto tako dobru suradnju "Oaza" ima i s Crvenim križem Osijek, koji pet dana u tjednu u Beli Manastir dovozi naručene tople obroke koji se spremaju u njihovoj kuhinji, a po preuzimanju oni se razvoze od vrata do vrata korisnika.

Pa i pored toga što smo naveli, ima nezadovoljnih korisnika, na sreću u manjem broju, dok je većina prezadovoljna. Pa tko ne bi bio: niti kuhaš, niti spremaš, a ručak je na stolu. I ne samo ručak, nego i poneki desert: kolač, puding, jabuka, banana. U ovom nabrajanju ne smijemo zaboraviti i spomenuti Grad Beli Manastir, bez čije pomoći, i pored naše dobre volje i želje, "Oaza" ne bi mogla sve sama odraditi. Zajedno je ipak lakše.

Pročitano 957 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok