MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 09. 2016.

Okrugli stol HZZ-a u Osijeku

Anto Barukčić, v.d. predstojnika RU HZZ-aAnto Barukčić, v.d. predstojnika RU HZZ-aU srijedu, 7. IX. 2016. godine, s početkom u 10 sati, u Osijeku je u prostorijama CISOK-a, Trg Ante Starčevića 3, održan okrugli stol na temu "Provedba programa javnih radova za aktivaciju žena u lokalnoj zajednici". Okrugli stol je dio aktivnosti istoimenog projekta, čiji je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Na okruglom stolu je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Učesnici okruglog stolaUčesnici okruglog stolaNakon pozdravnog govora Ante Barukčića, v.d. predstojnika Regionalnog ureda HZZ-a, Ivan Ravlić, rukovoditelj Odjela za tržište rada, predstavio je program i rezultate provedbe programa javnih radova za aktivaciju žena u lokalnoj zajednici.

Zanimljivo je bilo čuti da je na području ovog Regionalnog ureda u tim javnim radovima sudjelovalo 27 općina, 2 grada i 19 udruga. Zaposlene su 324 žene, koje obilaze 2369 kućanstava.

I "Oazine" gerontodomaćice Mira Ćosić, Donka Dvornić, Snežana Kapular i Antonija Papak zaposlene su preko tog programa.

Pročitano 1989 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok