MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 09. 2016.

Prvi sastanak novoformiranog projektnog tima

Stela Fabijan, Vesna Nedić, Sonja Periškić, Nina Savić i Veljko FrankStela Fabijan, Vesna Nedić, Sonja Periškić, Nina Savić i Veljko FrankU srijedu, 8. IX. 2016. godine, s početkom u 9 sati, formiran je projektni tim za projekt "Volontiraj i ti" od predstavnika prijavitelja Mirovne grupe Oaza (Vesna Nedić, Stela Fabijan) i partnera Gimnazije Beli Manastir (ravnatelj Veljko Frank, pedagoginja Nina Savić i pedagoginja pripravnica Sonja Periškić).

Odmah je održan i prvi sastanak novoformiranog projektnog tima, na kome je naglasak stavljen na projektne aktivnosti pa se redom prolazila svaka od njih. Dogovaralo se oko vremenskog razdoblja u kojem će se aktivnosti provoditi, tko će ih provoditi te koliko je financijskih resursa i ostalih stvari potrebno za pojedine aktivnosti. Raspravljalo se i o zaposlenim osobama, o njihovim zaduženjima i radnim zadacima te o mjestu obavljanja posla i o radnom vremenu.

Taj projekt "Oazi" je odobren na "Pozivu za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih volonterskih centara u 2016. godini", zajedno s projektima još 14 udruga koje se bave volonterskim aktivnostima. Financijer je Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Glavni cilj "Oazinog" projekta je povećanje i poboljšanje doprinosa volontera lokalnoj zajednici na području Grada Belog Manastira. To se planira postići kroz edukaciju srednjoškolaca o volonterstvu te promoviranjem i provođenjem volonterskih akcija s građanima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok