MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 08. 2016.

Druženje sa starijim osobama u Kneževu

Šaćira, Jasmina, Mihael i KristinaŠaćira, Jasmina, Mihael i KristinaNa prethodnom druženju starijih osoba u Kneževu (ovdje) dogovoreno je novo druženje u proširenom sastavu, koje je održano u petak, 26. VIII. 2016. godine. Takva druženja organiziraju se u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Ponovo Mihael i Kristina te Aranka i DanijelaPonovo Mihael i Kristina te Aranka i DanijelaNa prvoj slici su Šaćira, Jasmina, Mihael i Kristina, a na drugoj ponovo Mihael i Kristina te Aranka i Danijela. Postoji ideja da se u Kneževu nastave održavati likovno-kreativne radionice, koje su u okviru gore spomenutog programa vodile "Oazine" aktivistice Ana i Jelena. Voditi bi ih mogla Kristina, koja bi ostale korisnice podučavala u izradi različitih ukrasa i upotrebnih predmeta. Druženje je trajalo dva sata, bilo je veselo i simpatično, a dogovoreno je i sljedeće druženje. Vjeruje se da će se vremenom druženjima priključivati još neki sumještani i da će se time unaprijediti društveni život u Kneževu.

Pročitano 929 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok