MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 09. 2019.

Poziv na humanitarnu utakmicu za Roberta Pligla

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Prenosimo poziv Nogometnog kluba Šparta Beli Manastir:

Volite li nogomet ili ne? Navijate li za nas ili ne? Ovoga puta to nije važno jer je cilj igre veći od nogometa. NK Šparta organizira humanitarnu utakmicu za pomoć našem malom sugrađaninu Robertu Pliglu. Pozivamo sve vas otvorenog srca da se priključite i svojim prisustvom pomognete u prikupljanju novca za njegovo liječenje, a pritom uživate u jedinstvenoj utakmici u kojoj će snage odmjeriti veterani NK Šparta i UCE Brasil.

Utakmica će se odigrati u subotu, 14. IX. 2019. godine, u 17 sati na stadionu u Kneževu. Cijena ulaznice je 15 kuna.

Ova međunarodna prijateljska utakmica organizirana je pod pokroviteljstvom HNS-a, a sav prihod ide za pomoć pri liječenju malog Roberta Pligla. Roberto je hrabri dvanaestogodišnjak iz Belog Manastira, koji boluje od skolioze i dosad je prošao niz operacija kako bi mu se popravilo zdravstveno stanje. Kako su troškovi liječenja visoki, NK Šparta se uključila u pomoć pri skupljanju sredstava za njegovo liječenje.

U goste nam dolazi veteranska reprezentacija Brazila, članova Evanđeoske crkve, redom bivših profesionalnih igrača, od kojih je većina igrala u prvoj brazilskoj ligi. Njihova su putovanja vjersko-humanitarnog karaktera, a posljednjih godina obišli su svijet, dok su u Hrvatskoj posjetili Čakovec, Dugo Selo, Šibenik, Varaždin, Vrbovec, a uskoro će posjetiti i naš grad.

Ukoliko želite donirati novac, možete to učiniti u bilo kojem trenutku na račun:
Roberto Pligl (donacija za dijete Roberto)
IBAN HR3023900013102386803
SWIFT ILI BIC
HPBZHR2X

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok