MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 08. 2016.

Druženje starijih osoba u Kneževu

Aranka, Jasmina, Mila i ŠaćiraAranka, Jasmina, Mila i ŠaćiraU srijedu, 10. VIII. 2016. godine, u Kneževu je održano još jedno druženje starijih osoba u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Druženje su predložile članice kneževačke udruge "Svjetlo nade" Aranka, Jasmina, Mila i Šaćira. One se bile korisnice "Oazinih" likovno-kreativnih radionica održavanih u Kneževu u okviru istog projekta pa je na druženju bilo dosta riječi o tim radionicama i o predmetima koje su na njima izrađivale. Voljele bi i dalje sudjelovati na takvim radionicama, ali i u nekim aktivnostima koje bi mogla npr. potaknuti udruga "Svjetlo nade" u njihovom mjestu.

Pročitano 770 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok