MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 06. 2016.

Druženje sa starijim osobama u Kneževu

Prvo su razgovarali stariji...Prvo su razgovarali stariji...U srijedu, 22. VI. 2016. godine, na Dan antifašističke borbe, okupio je u Kneževu Enis Ibrahimović, koordinator "Oazine" partnerske udruge "Svjetlo nade", devetočlano, uglavnom žensko društvance na još jednom druženju mlađih, sasvim mladih i starijih Kneževčana.

Takva druženja organiziraju se u sklopu projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

 * * *

... a onda se uključila i mlađarija... a onda se uključila i mlađarijaOsim Enisa, na druženju su bile, nabrojimo ih abecednim redom i bez obzira na godine: Ana, Aranka, Ariana-Ivana, Danijela, Jasmina, Katarina, KristinaMihaela.

Prepričati o čemu se sve na tom druženju razgovaralo ne bi bilo lako, a nije ni potrebno. Dovoljno je reći da je bilo veselo i zanimljivo i da je vrijeme brzo prošlo. Osobama treće životne dobi, posebno onima koje žive same, takvi susreti i razgovori mnogo znače.

Pročitano 875 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok