MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 06. 2016.

Druženje sa starijim osobama u Kneževu

Šaroliko žensko društvoŠaroliko žensko društvoU petak, 24. VI. 2016. godine, u poslijepodnevnim satima, organizirano je u Kneževu još jedno druženje starijih osoba s mlađima u sklopu projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Na druženju su bile Kneževčanke Šaćira i Aranka, koje su zakoračile u treću životnu dob, i mlađe žene Danijela, Valentina i Kristina s kćerkicom Arianom-Ivanom. Druženje je organizirao Enis Ibrahimović, koordinator "Oazine" partnerske udruge "Svjetlo nade".

A o čemu bi se moglo razgovarati u tako – što se godina tiče – šarolikom ženskom društvu, nego o svojim porodicama i djeci, posebno o tome kako je nekad bilo, a kako je danas. Starije su osobe sklone – ako ih mlađe žele saslušati – dijeliti životne savjeti, a mlađe bi takve savjete trebale poslušati i odvagnuti mogu li se oni danas prihvatiti ili ne.

Pročitano 1064 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok