MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 06. 2016.

Druženje sa starijim osobama u Kneževu

Enis, Šaćira, Aranka, Katarina i AnaEnis, Šaćira, Aranka, Katarina i AnaU subotu, 18. VI. 2016. godine, u poslijepodnevnim satima, u sklopu projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, održano je u Kneževu još jedno druženje sa starijim osobama. Organizirao ga je koordinator partnerske udruge "Svjetlo nade" Enis Ibrahimović, a na njemu su – uz Enisa – bile teta Šećira, teta Aranka, teta Katarina i teta Ana.

Dvosatno druženja brzo je prošlo u šalama i ozbiljnijim razgovorima. Najviše je bilo evociranja uspomena na nekadašnji život u Kneževu te na usporedbe s današnjim stanjem. Uspoređivani su, naravno, i nekadašnji mladi (koji su danas stari) s današnjim mladima. Promijenili su se i mladi i stari, što i nije čudno jer se sve promijenilo: i vrijeme, i države, i društveni odnosi, i način života…

Pročitano 806 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok