MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 06. 2016.

Besplatna gimnastika u "Oazi"

Svakog utorka i četvrtka od 9 do 10 satiSvakog utorka i četvrtka od 9 do 10 sati(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kako smo pisali ovdje, od 1. IV. 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, "Oaza" održava besplatnu gimnastiku za osobe iznad 60 godina pod vodstvom "Oazine" zaposlenice fizioterapeutkinje Antonije Papak. Gimnastika se održava u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", a čine je vježbe za kralježnicu. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Ako imate 60 i više godina (a nije problem ni ako ste mlađi!) i ako želite vježbati, dođite u belomanastirski Društveni centar (Ulica J. Antala 3) svakog utorka i četvrtka od 9-10 sati.

"Oazina" gimnastika održava se već treći mjesec. Uz laganu, opuštajuću muziku, u ugodnoj atmosferi i uz simpatičnu trenericu Antoniju, izvode se vježbe prilagođene dobi (starijih) korisnica. I ono što je najvažnije: gimnastika je – besplatna.

Pročitano 958 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok