MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 06. 2016.

Gošća iz Beograda na likovno-kreativnoj radionici

Ljubica Mrkobrad sa svojom rukotvorinomLjubica Mrkobrad sa svojom rukotvorinomU utorak, 14. VI. 2016. godine, u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", održana je još jedna likovno-kreativna radionica pod vodstvom Ane Jeličić u belomanastirskom Društvenom centru, financirana sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih. Radionici je prisustvovalo devet korisnica, među kojima je bila i Ljubica Mrkobrad, draga gošća iz Beograda.

Naime, Ljubica povremeno dolazi u Beli Manastir i koristi svaku priliku da prisustvuje "Oazinim" radionicama, koje je – prema njezinim riječima – relaksiraju i raduju. Na svakoj radionici otkrije nešto novo iz svijeta kreative i ponese kući mali uradak koji će je podsjećati na ugodne trenutke provedene s "Oazinim" korisnicama, koje su je lijepo prihvatile.

Takvi primjeri šire lijep glas i sliku o "Oazi", a pogotovo o likovno-kreativnim radionicama, koje su prepoznatljive i tražene od raznih ženskih udruga u Baranji. Jer, ako se netko (u pravilo ženskog spola) samo jednom nađe za "Oazinim" kreativni stolom, želi i nastavak toga, što je sve teže izvedivo stoga što su za radionice, pored dobre volje, potrebni i razni materijali koji – koštaju. Ali, vjerujemo u bolje sutra pa i u nastavak likovno-kreativnih radionicama širom Baranje.

Pročitano 1005 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok