MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 24. 04. 2016.

Besplatna gimnastika za osobe iznad 60 godina

Svakog utorka i četvrtka od 9 do 10 satiSvakog utorka i četvrtka od 9 do 10 satiOd 1. IV. 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, "Oaza" održava besplatnu gimnastiku za osobe iznad 60 godina pod vodstvom "Oazine" zaposlenice fizioterapeutkinje Antonije Papak. Gimnastika se održava u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", a čine je vježbe za kralježnicu. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Slične vježbe već su se održavale kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega je financiralo isto ministarstvo, i pokazale su se veoma korisnima "Oazinim" korisnicama (i ponekom korisniku), a pogotovo što su bile, a i sad su potpuno besplatne.

Ako imate 60 i više godina i ako želite vježbati, dođite u Društveni centar (Ulica J. Antala 3) utorkom i četvrtkom od 9-10 sati.

Pročitano 1076 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok