MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 04. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (III/2016)

Topli obrok svakog radnog danaTopli obrok svakog radnog danaU trećem mjesecu 2016. godine "Oaza" je nastavila kontinuirano pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka svojim starijim i nemoćnim sugrađanima. Tom uslugom trenutno je obuhvaćeno 35 starijih, bolesnih i socijalno ugroženih stanovnika Belog Manastira i prigradskih naselja, kojima je takva vrsta pomoći od velikog značaja.

Proteklog mjeseca dostavljeno je 805 obroka i to 770 iz kuhinje Crvenog križa Osijek te 35 dodatnih obroka iz donacije Grada Belog Manastira, kao višak s jednog događanja u organizaciji Grada.

Kako je treći mjesec bio i mjesec proslave Uskrsa, "Oaza" je korisnicima priredila i podijelila poklon-paketiće s čestitkama izrađenima na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene. Prema svemu navedenom vidimo da potrebiti ipak nisu zaboravljeni.

Pročitano 862 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok