MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 04. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (III/2016)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U trećem mjesecu 2016. godine, koji je protekao u dobrom raspoloženju i proljetnom šarenilu, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održano je pet likovno-kreativnih radionica utorkom od 18-20 sati, pod vodstvom Ane Jeličić. Vjerne "Oazine" korisnice i proteklog su mjeseca redovito dolazile na radionice, koje su im – sudeći po posjećenosti – bile zanimljive. Prema evidenciji koja se redovito vodi vidljivo je da ih je ukupno bilo 59.

Izrađivali su se razni uskršnji ukrasi, koji su većini korisnica poslužili kao pokloni za najdraže u blagdansko vrijeme, a posebno ih se dojmila izrada nakita tzv. quilling-tehnikom, kojom su od raznobojnih trakica nastajala mala remek-djela (o čemu smo već izvještavali). Ne samo da su se takvim nakitom mogle pohvalile korisnice, već i sama voditeljica radionice, koja je određeni broj takvih ukrasa ponijela na konferenciju u Rijeku, gdje su se ti šareni uradci razgrabili za tili čas te je tako na lijep način reklamirana jedna od "Oazinih" aktivnosti.

Pročitano 853 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok