MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 01. 2016.

Edukacija "Upravljanje ljudskim resursima"

Jasna Petrović, voditeljica projektaJasna Petrović, voditeljica projekta(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 18. I. 2016. godine, s početkom u 9 sati, u osječkom Zoo Hotelu održana je edukacija "Upravljanje ljudskim resursima". Edukacija je bila namijenjena organizacijama civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga, a sastavni je dio projekta SOS-NET.

Taj projekt provodi belišćanska Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" s partnerima: Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Jaglac" iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT) iz Osijeka i Udruženjem "Baranja" iz Luga.

Kako je i "Oaza" članica Mreže SOS-NET, njezina projekt-koordinatorica Vesna Nedić prisustvovala je edukaciji i aktivno učestvovala u radu. Edukaciju je držala Sonja Vuković, predsjednica osječke Udruge za kreativan razvoj Slap.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok