MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 19. 01. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XII/2015)

Roba za reciklažu utovarena u kombiRoba za reciklažu utovarena u kombiU toku mjeseca prosinca 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće primila je sedam donacija, a 37 puta izdavala robu ugroženim osobama. Uglavnom se tražila topla odjeća i obuća te, naravno, odjeća za djecu. Krajem mjeseca napravljena je i inventura.

Uz svakodnevne uobičajene poslove, a to su najviše slaganje i izdavanje donirane robe i odvajanje za reciklažu, odrađena je i akcija (17. XII. 2015) odvoženja u otkupnu stanicu u Osijek zapakirane robe pripremljene za reciklažu. Radilo se o 284,3 kilograma tekstila.

Ta roba više nije bila za upotrebu ili korisnicima nije bila potrebna te je dugo stajala, a Burza je imala problema s njezinim skladištenjem. Financijska sredstva ostvarena otkupom prenamijenjena su za potrebe "Oazine" socijalne usluge besplatne dostave toplih obroka.

Pročitano 930 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok