MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 01. 2016.

Edukacija "Timski rad"

Edukatorica Sonja Vuković ('Slap')Edukatorica Sonja Vuković ('Slap')U utorak, 12. I. 2016. godine, s početkom u 10 sati, u osječkom Zoo Hotelu održana je edukacija "Timski rad". Edukacija je bila namijenjena organizacijama civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga, a sastavni je dio projekta SOS-NET. Na edukaciji je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Učesnici edukacijeUčesnici edukacijeZa provedbu projekata nužan je timski rad, a za kontinuitet u radu, pored financijskih sredstava, nužno je i upravljanje ljudskim resursima kako bi se povećala konkurentnost organizacija civilnog društva (OCD) na tržištu. Edukaciju je držala Sonja Vuković, predsjednica osječke Udruge za kreativan razvoj Slap.

Pročitano 1025 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok