MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 11. 2015.

Edukacija "Standardi kvalitete socijalnih usluga"

Edukatorica Sadika GrozdanićEdukatorica Sadika GrozdanićU srijedu, 25. XI. 2015. godine, u Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu održana je edukacija "Standardi kvalitete socijalnih usluga". Edukaciju je držala Sadika Grozdanić, predstavnica Ministarstva socijalne politike i mladih, koje je i organiziralo edukaciju. Uime "Oaze" na edukaciji je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Edukacija je bila namijenjena pružateljima socijalnih usluga koji nemaju sklopljen ugovor, a žele sudjelovati u pregovorima za sklapanje ugovora s Ministarstvom socijalne politike i mladih o pružanju socijalnih usluga u mreži.

U Slavonskom Brodu edukacija je održana za pružatelje socijalnih usluga Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije. Nakon odslušanog programa edukacije, svi prisutni pružatelji usluga, pa i "Oaza", dobili su potvrdnicu o sudjelovanju.Sudionici edukacije iz šest županijaSudionici edukacije iz šest županija

Pročitano 827 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok