MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 12. 2022.

Izobrazba o pisanju projektnih prijedloga

Izobrazbu vodi Mirela AlagićIzobrazbu vodi Mirela AlagićU utorak, 20.12.2022. godine, od 10 sati, u PEER centru u Šećerani, održan je prvi dio izobrazbe o pripremi i provedbi projekata za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja.

Voditeljica izobrazbe je Mirela Alagić, ujedno i voditeljica programa "Jačanje kapaciteta OCD-a na području Baranje" u sklopu kojeg se izobrazba provodi. Nakon obraćanja voditeljice i predstavljanja projekta, sudionici su imali priliku predstaviti se i u kratkim crtama objasniti ciljnu skupinu korisnika kojima se udruga, ispred koje sudjeluju, bavi.

Prvi dio prvog dana izobrazbe bazirao se na teoretskom dijelu te je naglašeno kako je vrlo važno definirati problem, cilj projekta, ciljnu skupinu… Sudionici su upućeni u web-stranice na kojima se mogu pratiti javni natječaji, razlike između programa i projekta te u upravljanje projektnim ciklusom.

Ispred 'Oaze' sudjeluje Dragana BrnjevaracIspred 'Oaze' sudjeluje Dragana Brnjevarac

U drugom dijelu sudionici su podijeljeni u grupe u kojima su otpočeli s pisanjem projektnog prijedloga kako bi odgovorili na izazov koji su si sami zadali i na kojemu će raditi i u preostala dva dana izobrazbe. Ono s čime se počelo je definiranje problema i dionika kojih se problem tiče, a ostali segmenti će biti obrađeni u narednim danima izobrazbe.

Projekt provodi udruga "Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I." u partnerstvu s Općinskim društvom Crvenog križa Darda.

Ispred "Oaze" sudjeluje Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok