MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 26. 01. 2015.

Pokrenut web-portal Baranjski nogomet

Sve o baranjskom sportuSve o baranjskom sportuU ponedjeljak, 12. siječnja 2015. godine, baranjski sportski novinar Marko Zdunić iz Kneževih Vinograda pokrenuo je web-portal "Baranjski nogomet". U prvoj objavi na tom portalu napisao je sljedeće:

"Nakon svih potrebitih predradnji, osnovan je MASKOM j.d.o.o., a u sklopu istoga pokrenuta je i prva profesionalna portal-stranica 'baranjski-nogomet.eu', koja je prva takve vrste ne samo u Baranji već i u Slavoniji, a jedna od rijetkih i u Hrvatskoj.

Istina, ova stranica pokrenuta je u najnezgodnijem trenutku, kada su sportski klubovi još na odmoru, a rijetki su sportaši koji su i u ovo doba godine aktivni. No to ne znači da u ovo vrijeme neće biti sportskih tekstova, tako da će ljubitelji sporta imati priliku i u ovo vrijeme saznati sve zanimljivo u baranjskom sportu, a i šire."

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok