MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 01. 2015.

Peto druženje starijih osoba

Slavsko druženje kod bake Verice ParabakSlavsko druženje kod bake Verice ParabakU petak, 9. I. 2015. godine, na pravoslavni praznik Sveti Stevan, održano je jedno lijepo, spontano druženje starijih osoba. Domaćica je bila baka Verica Parabak, koja je tada slavila porodičnu slavu. Za tu priliku peklo se pile i kuhala domaća supa, a posebno je bila fina poslastica koju je, po starom običaju, baka ponudila svojim gostima: jabuke u medu i orasima. Sve to i ne bi bilo toliko zanimljivo da naša baka nema – 95 godina. A ona je toga dana bila vrlo sretna i raspoložena jer, eto, "da i njoj netko dođe". Naravno, bilo je tada i mnogo priča iz prošlosti.

Takva druženja organiziraju se u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Pročitano 1155 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok