MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 12. 2021.

Volonterska priznanja za Baranju

Daniela Taslidžić Herman, Tanja Novak, Renata Čete, Marija Šimunek, Ana Jeličić, Vesna NedićDaniela Taslidžić Herman, Tanja Novak, Renata Čete, Marija Šimunek, Ana Jeličić, Vesna Nedić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 8. XII. 2021. godine, s početkom u 13 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru svečano su dodijeljene "Nagrada volonter / volonterka godine" i dva "priznanja za volonterski angažman" u 2021. godini. Dobitnica "Nagrade volonterka godine" je Marija Šimunek, a dobitnice "Priznanja za volonterski angažman" su Daniela Taslidžić Herman i Renata Čete.

Nagradu i priznanja dodijelio je "Oazin" volonterski centar, a uručile su ih predsjednica "Oaze" Tanja Novak i Oazina projekt-koordinatorica Vesna Nedić. Svečanost je organizirala i vodila Ana Jeličić, voditeljica "Oazinog" volonterskog centra.

Priznanja su dodijeljena volonterkama zaslužnima za nesebičan doprinos u razvoju i poboljšanju kvalitete života u svojoj zajednici, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.). Ovo je šesti put da "Oazin" volonterski centar dodjeljuje takva priznanja.

(Obrazloženje se može pročitati ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok