MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 12. 2014.

Kolači za Mislava i "Oazine" korisnike

Kolači za korisnike socijalne usluge pomoć u kućiKolači za korisnike socijalne usluge pomoć u kućiRazrednica Svjetlana Grujić, njezini učenici iz 7.b-razreda belomanastirske Osnovne škole i njihovi roditelji odlučili su pomoći učeniku Mislavu Šušku da skupi novac za operaciju. Mame su ispekle kolače, a učenici su ih prodavali na Božićnom sajmu u Belom Manastiru. Razrednica, učenici i Mislavovi roditelji odlučili su dio kolača koji nije prodan pokloniti Mirovnoj grupi Oaza kako bi ih gerontodomaćice podijelile korisnicima "Oazine" socijalne usluge pomoć u kući.

U ponedjeljak, 22. XII. 2014. godine, "Oazine" aktivistice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan preuzele su kolače od Mislavove majke Nevenke Šušak i potom ih podijelile starijim i nemoćnim osobama koje obilaze kao gerontodomaćice, uz veliki pozdrav od 7.b-razreda. Osmijeh na licima "Oazinih" bakica i djedica najveća je zahvala i pitanje: "7.b-razred – tko su ta djeca? Kako su nas se sjetili?" Da, naravno, svi su čuli za Mislava i svi mu žele mnogo sreće u želji da prohoda i molit će se za njega. Božićna čuda ipak postoje.

Uz ovu akciju i najbolje ide ona pjesmica: "Kad se male ruke slože, sve se može". Trebamo se samo malo pokrenuti, pogledati oko sebe i možemo čuda činiti. Ljudi su najveća vrijednost… Uime svojih korisnika "Oaza" zahvaljuje učenicima 7.b-razreda na lijepim darovima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok