MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 22. 12. 2014.

"Slapov" Advent u Erdutu

Sonja Vuković, predsjednica 'Slapa'Sonja Vuković, predsjednica 'Slapa'U ponedjeljak, 22. XII. 2014. godine, s početkom u 14 sati, u Centru za održivi ruralni razvoj u Erdutu osječka Udruga za kreativni razvoj "Slap" organizirala je po sedmi put "Advent u Erdutu". Na to događanje "slapovci" su pozvali svoje prijatelje, suradnike i partnere iz javnog, civilnog i privatnog sektora, koji su pristigli iz Osijeka, Baranje te Erduta i okoline.

Na početku druženja predsjednica "Slapa" Sonja Vuković zahvalila je prisutnima što su i ove godine bili uz "Slap" te napomenula kako se nada da će tako biti i ubuduće. Iz Baranje su na druženju uz zakusku i muziku bili: Ivan Doboš i Predrag Stojanović, gradonačelnik Belog Manastira i njegov zamjenik, Mirela Alagić (P.G.D.I.), Lidija i Stanko Dabić (LAG Baranja), Jasna Petrović (Udruženje "Baranja") te Ana Jeličić, Stela Fabijan i Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza).

Pročitano 1245 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok