MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 11. 2014.

U Briselu – prvi dan

Prva šetnja BriselomPrva šetnja BriselomU utorak, 4. XI. 2014. godine, nakon 10-satnog putovanja od Belog Manastira – preko Zagreba te zagrebačkog i briselskog aerodroma – do Brisela, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić stigla je u večernjim satima na cilj: u jedan briselski hotel. S njom su doputovale i Marina Mišanović iz osječkog OGI-ja, Tanja Vidović iz udruge "Zlatna dob" Stari Jankovci i Dijana Rac iz slavonskobrodske Udruge za unaprjeđenje duševnog zdravlja "Vrapčići".

One čine hrvatski dio brojnije delegacije, koja će u četvrtak, 6. studenoga, na konferenciji u Europskom parlamentu prezentirati miniprojekte provedene pod okriljem velikog međudržavnog projekta opisanog ovdje.

Put u Brisel traje samo tri dana, a boravak je ispunjen brojnim obavezama pa je već prvo veče trebalo iskoristiti za obilazak grada i njegovih znamenitosti.Glavni brisalski trgGlavni brisalski trgBriselska znamenitost: Maneken PisBriselska znamenitost: Maneken Pis

Pročitano 1569 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok