MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 11. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (X/2014)

Voditeljica Ana JeličićVoditeljica Ana JeličićU jesenjem mjesecu listopadu 2014. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18-20 sati. Kao što je i uobičajeno, utorkom ih vodi Ana Jeličić. Sveukupno je na radionicama bilo 35 motiviranih i radišnih korisnica, koje su upotrijebile sve svoje umijeće i kreativnost te ih iskazale na radovima koji su ostali nakon završenih radionica.

A ostajalo je oslikano staklo i keramika te, kao zanimljivost ovog mjeseca, izrada papirnatih perlica za jedan međunarodni projekt pod imenom "Bead The Earth", koji su pokrenule dvije žene s Filipina: Janice Mae Bautista i Gemma dela Cruz, a u koji su se uključile i "Oazine" kreativke. Sve korisnice vrijedno su izrađivale perlice u želji da i njihovi ruku djela budu dio dugačkog "lanca" kojim će figurativno biti obujmljena cijela Zemlja, čiji je ekvator, prisjetimo se, dugačak 40.075,16 kilometara

I tako iz radionice u radionicu, uz šalu i smijeh, protekao je još jedan mjesec 2014. godine, koji će korisnice radionica sigurno pamtiti po nečem lijepom i pozitivnom, zanemarivši probleme svakodnevice.

Pročitano 1300 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok