MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 11. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (X/2014)

Kreativne radionice ponedjeljkom (arhivski snimak)Kreativne radionice ponedjeljkom (arhivski snimak)U desetom mjesecu 2014. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Radionicama je prisustvovalo između osam i 12 korisnica, a na njima su se izrađivale daščice s kukicama na koje se mogu vješati ključevi, kuhinjske krpe ili nešto treće već prema potrebi. Za oslikavanje su korišteni narodni motiv, a od boja bijela i crvena.

Približavaju nam se zimsko vrijeme i snijeg, Božići (25. XII. i 7. I.) i Nova godina, vrijeme darivanja, pa se izrađeni predmeti usklađuju s potrebama i praznicima. Zadovoljna lica "Oazinih" korisnica najbolje govore o vrijednosti izrađenih predmeta.

Pročitano 1000 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok