MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 22. 03. 2009.

Edukacija o poduzetništvu u bolmanskoj "Zlatnoj ženi"

Edukacija u Bolmanu

U sklopu "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" u nedjelju, 22. III. 2009. godine u Bolmanu, u prostorijama udruge "Zlatna žena", održana je edukacija o poduzetništvu. Edukaciji su prisustvovale članice "Zlatne žene" i "Oaze", ali i druge zainteresirane žene iz Belog Manastira, Šećerane i Šumarine, ukupno 29 osoba.

Nakon predstavljanja sudionica, edukaciju je držala Laura Blagus, direktorica Poduzetničkog centra Beli Manastir. Govorila je o pokretanju obrta, osnivanju zadruga te o poticajnim mjerama za zapošljavanje koje kod pokretanja biznisa nudi Vlada Republike Hrvatske, a kroz programe Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Nakon izlaganja Laure Blagus, žene su postavljale pitanja vezana za pokretanja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva i obrta. Edukacija je završena druženjem uz raznovrsno posluženje koje su pripremile članice "Zlatne žene", predvođenje predsjednicom Ankicom Mrđa, medicinskom sestrom koja radi u ginekološkoj ambulanti u Belom Manastiru. "Zlatna žena" je osnovana u septembru 2008. godine s ciljem da radi na aktivnom uključivanju bolmanskih žena u organizaciju društvenog života te da se bavi ekološkim aktivnostima, zaštitom kulturne baštine i sl.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok