MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 09. 2014.

Druženje "Oazinih" aktivistica i kreativki

Veselo čavrljanje u baranjskom predvečerjuVeselo čavrljanje u baranjskom predvečerjuU utorak predveče, 9. IX. 2014. godine, Mirovna grupa Oaza organizirala je još jedan sastanak – druženje za svoje aktivistice i korisnice likovno-kreativnih radionica za žene. Svake godine, naime, "Oaza" nekoliko puta organizira takve sastanke šireg kruga kako bi se, u opuštenoj atmosferi, razvila "oluja ideja" o mogućim daljim pravcima "Oazinih" aktivnosti. Ovoga puta za mjesto sastanka izabran je jedini belomanastirski hotel "Patria", koji ima više adekvatnih prostora za takve svrhe, a učesnice druženja odlučile su se za boravak na terasi ispred hotela, koristeći tako posljednje tople ljetne dane.

Razgovaralo se o budućim temama kreativnih radionica, o zainteresiranosti ljudi za kupovinu suvenira koji nastaju na tim radionicama, o izvorima sirovina za suvenire (a to mogu biti i neki odbačeni materijali koji se mogu ponovo upotrijebiti) te o drugim temama vezanim za kreativu. Bilo je riječi i o prostoru u kome "Oaza" djeluje, o vremenu do kad ga je dobila na korištenje i o mogućnostima širenja na neke druge prostore, u budućnosti, naravno.

Pored rasprave o radnim temama, za sve učesnice druženja to je bila i jedna od rijetkih prilika da izađu, dotjeraju se, počaste kavom i sokom i međusobno pročavrljaju baš onako neobavezno – ljudski.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok